Noah gereserveerd

Noah gereserveerd

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Rond de 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: 35 centimeter

Veel van de honden die in de priveshelter van onze geweldige rescuer Gabriëla zitten, komen uit het Roemeense gemeente-asiel in Onesti. Niet de perfecte plek, zeker niet voor kleinere honden. Ook voor Noah geldt dat hij hier vandaan komt. Maar zeg nou zelf, als je hem zo ziet genieten van knuffels en geaaid worden, dan moet er toch wel een perfect plekje voor hem komen? 

Noah is een braaf en kalm hondje, ondanks zijn leeftijd van rond de 1 jaar. Misschien is hij ook nog wel aan het bijkomen van de voorafgaande periode. Deze knuffelbeer heeft een schofthoogte van zo’n 35 centimeter en is nog niet gecastreerd. Noah kan goed opschieten met soortgenoten en is ook vriendelijk met katten.

Geeft u hem het thuis dat hij verdient en waar hij veel aandacht krijgt? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Noah in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Noah zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Invulformulier voor Noah:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit