Nova

Nova

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 2 – 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelmaat van 47 cm en 17 kilo

Het was alleen de bedoeling om Nova te steriliseren. Maar toen de rescuers haar zagen, vel over been, zo dun, konden en wilden ze haar niet weer terug laten gaan naar de straat. En daarom zoeken wij graag een liefdevol huisje voor Nova.

Nova wordt geschat tussen de 2 en 3 jaar oud en verblijft nu nog in een shelter in Noord-Macedonië. Nova is een medium formaat hond die zo’n 17 kilo weegt. Ze vindt het heerlijk om aandacht van mensen te krijgen en laat zich graag aaien en knuffelen. Ze heeft een geweldig karakter: rustig, lief en vriendelijk.

Ze is als laatste in een groep volwassen honden in de shelter gekomen, maar die accepteren haar niet zo. Terwijl ze verder wel goed is met andere honden, het ligt niet aan haar. Maar voor Nova zou het wel fijn zijn als haar eigen plekje vindt waar ze helemaal opgenomen wordt. Ze wordt niet bij katten geplaatst.

Heeft u interesse in deze dame? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Nova in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Nova zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Nova:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit