Peki

Peki

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Peki’s verhaal begon in Bahrein, waar hij met liefde werd geboren en getogen. Helaas moesten zijn eigenaren een moeilijke beslissing nemen toen ze terugkeerden naar Macedonië en konden ze hem niet meenemen op hun volgende avontuur. Dit is waar onze geweldige reddingswerkers Iva en Misko tussenbeide kwamen om hem een ​​veilige haven te bieden.

Peki is een charmante Pekinees/Shih Tzu-mix met een hart vol liefde. Hij is 4 jaar oud en bevindt zich in de bloei van zijn leven en is klaar om vreugde bij u thuis te brengen. Peki is een sociale hond die goed overweg kan met andere honden, zolang er geen eten aan te pas komt! Hij is misschien geen fan van katten, maar hij is altijd in voor het maken van nieuwe vrienden.

Hij is volledig gevaccineerd, inclusief een vaccinatie tegen hondsdolheid, gecastreerd en gechipt voor extra veiligheid. Peki’s favoriete bezigheid is geaaid en geknuffeld worden. Hij is kalm en lief en zal je hart zeker doen smelten. Of je nu lekker op de bank ligt of een wandeling maakt, Peki staat aan je zijde, klaar om zijn liefde te delen.

Peki is onlangs naar de dierenarts geweest, en hij ging er als een kampioen mee om, ondanks dat hij een beetje bang en onzeker was. Al zijn tests waren negatief voor ziekten, waaronder Leishmania, Anaplasmose, Ehrlichia, Hartworm en de ziekte van Lyme. Hij is een gezonde jongen, klaar om samen met jou aan zijn nieuwe reis te beginnen. Ben je er klaar voor om Peki een deel van je gezin te maken? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Peki in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Peki zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Peki in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Peki sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Peki hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit