Peppita IN NEDERLAND OPVANG OF ADOPTANT

Peppita IN NEDERLAND OPVANG OF ADOPTANT

OPVANG IS OOK GEWENST!

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: 11-3-2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat (schofthoogte ongeveer 55 cm)

Verblijft in: Nederland

Vanwege wat verwarring omtrent de naam van deze lieve hond een hagelnieuw bericht.

Peppita (voorheen Lolita) zoekt opvang voor onbepaalde tijd of nog beter een definitieve warme mand…

Het zit arme Peppita niet mee. Enige tijd mocht ze na een opvangperiode van een lieve adoptant eindelijk naar haar voor altijd warme mandje verhuizen. Kortgeleden bereikte ons het al het vreselijke nieuwe dat haar huidige adoptant ernstig ziek is en behandeling nodig had. Daarvoor deden we al een oproep voor opvang, echter nu blijkt dat het nog ernstiger is dan werd gedacht en moeten we wederom op zoek naar een nieuwe warme mand voor Peppita.

Peppita is een teefje afkomstig uit Roemenië. Zij is erg sociaal met andere honden en zou de aanwezigheid van een stabiele andere hond ook erg waarderen.

Voor mannen heeft Peppita angst, daar heeft ze in het verleden duidelijk geen geweldige ervaringen mee gehad. Verder is Peppita haar hobby knuffelen en houdt van menselijk gezelschap. Ook de kat des huizes is haar favoriet. Zij verkiezen elkaars gezelschap graag.

In opvang heeft Peppita bewezen, dat ze (met de aanwezigheid van een andere hond) ook een paar uurtjes alleen kon kan. Bij een nieuwe verhuizing zal dit uiteraard opnieuw opgebouwd moeten worden. Ze is dol op heerlijk spelen en buiten wandelen. Sommige dingen zijn daarbij nog een beetje spannend, maar ze gaat ze wel altijd goed tegemoet.

Peppita eet brokken en blijkt van tafelrestjes buikpijn te krijgen, een heerlijke kluif op zijn tijd vindt ze ook fijn. Lolita kent enkele basiscommando’s goed.

Wilt u graag wat meer over Peppita weten?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Lolita in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Peppita zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.