Pita

Pita

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Pita en Rosa (met hun broertje, welke het helaas niet heeft gered) werden als kleine pups van de straat gered. Erg jong en daarnaast ook nog eens klein van stuk, waren zij kansloos. Gelukkig stond een van onze rescuers in Macedonië weer klaar om ze op te vangen en ‘groot’ te brengen. Groot is in dit geval een groot woord, want Pita en haar zus wegen op dit moment slechts een goede 2 kilo en zullen dus klein van stuk blijven.

Het zijn actieve hondjes die zich mooi hebben ontwikkeld. Sociaal met andere honden, katten en dol op mensen.

Pita zoekt haar warme mandje, in december is ze klaar om te reizen. Heeft u de tijd een energie voor een leuke pup en valt u als een blok voor dit kleine mokkeltje?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Pita in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Pita zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Pita in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Pita sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Pita hier sponsoren.