Polly

Polly

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Pup, geschat 5 maanden (eind februari ’23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: middelmaat

Voor deze lieve pup van zo’n 5 maanden oud zoeken wij een echt thuis, waar ze mag opgroeien en opbloeien. Want dat zou het mooiste cadeau zijn dat wij haar redder Viktor kunnen geven. Hij heeft Polly gevonden op de straat in Noord-Macedonië. Met haar andere broertjes en zusjes, waarvan broertje Toby ook op onze website staat. 

Het leven van een rescuer in landen als Noord-Macedonië is echt ontzettend zwaar, omdat er steeds weer nieuwe honden onder erbarmelijke toestanden worden gevonden. Met zijn grote hart voor dieren kan hij ze nooit de rug toekeren, ook al vecht hij tegen de schulden om ze te onderhouden.
Knappe Polly is nu zo’n 5 maanden en er helemaal klaar voor om haar koffertje te pakken. Het is een lief en speels meisje, dat naar verwachting uitgroeit tot een mooie middelmaat. Ze doet het goed met andere honden, katten en kan ook goed met kinderen opschieten. Dit alles moet natuurlijk onder goede begeleiding gaan. Voor een pup is een leuke cursus echt een aanrader. Niet alleen is het goed om samen een band op te bouwen, je hebt er de rest van haar leven profijt van.

Mag Polly bij u verder opgroeien? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Polly in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Polly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Polly:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit