Poppy

Poppy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 10 weken, geboren begin November

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein tot middel-groot

Verblijft in: Romenië

Graag stellen wij u voor aan Poppy, een lief klein puppy van ongeveer 10 weken oud. Poppy werd begin november geboren en is de dochter van onze lieve Olive. Beiden werden afgezet bij de privéopvang van onze rescuer Gabriela in Onesti, Roemenië.

Deze charmante pup zal naar verwachting uitgroeien tot een kleine tot middelgrote hond. Ze is binnenkort klaar om op reis te gaan om haar eeuwige thuis te vinden zodra ze al haar vaccinaties heeft gekregen.

Poppy zit vol speelse energie en vertoont typisch puppygedrag. Ze is schattig en donzig en brengt gegarandeerd veel vreugde en gelach in je leven.

Zodra Poppy er klaar voor is, gaat ze volledig gevaccineerd, ontwormd, gechipt en met een Europees paspoort op reis.

Wil je Poppy in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Poppy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Poppy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Poppy in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Poppy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Poppy hier sponsoren.