Posey

Posey

Geslacht: Teef

Leeftijd: ongeveer 3 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Middel-Groot 25 kg en ongeveer 50 cm

Verblijft in: Roemenië

Posey is een teefje van ongeveer 3 jaar oud. Zij verblijft in de privéshelter van Gabriela in Roemenië. Gabriela heeft hard met haar gewerkt, omdat ze erg angstig was (en nog steeds wel is) toen ze daar arriveerde. Zij heeft grote stappen gemaakt, maar zij heeft evengoed nog wat last van haar voorgeschiedenis. Posey is daarom ook gebaat bij een ervaren adoptant, die haar met geduld en liefde wil begeleiden.

Het is een bijzonder geval van een zeer angstige hond, die veel tijd en geduld nodig zal hebben. Hiervoor zoeken wij dus mensen met enorm veel ervaring en een flinke portie geduld. Posey is klaar om te reizen. Ze meet op de schoft ongeveer 50 cm en weegt 25 kg. Zij is sociaal met andere honden en zou daar ook best wat steun aan kunnen hebben. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat dit al een stabiele hond is.

Heeft u interesse in Posey? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Posey in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Posey zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Posey in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Posey sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Posey hier sponsoren.

Invulformulier voor Posey:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit