Rana

Rana

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: klein, 35 cm en 10 kilo

Zachtaardige Rana zat in een gemeentelijke asiel in Roemenië en was daar helemaal niet gelukkig. Ze vrolijkte meteen op toen ze met rescuer Gabriela mee naar haar privéshelter kon. Daar kan ze tenminste rennen met soortgenoten en daar geniet ze met volle teugen van. Op de filmpjes kunt u dat zelf zien.

Rana is ongeveer 2 jaar oud en inmiddels gesteriliseerd. Het is een kleine meid van om en nabij de 35 centimeter en ze weegt zo’n 10 kilo. Voordat ze in het asiel terecht kwam, leefde ze op straat. En dat is niet makkelijk, vooral voor de kleinere hondjes. Ze lijkt ook nog eens op een ander hondje dat we al bemiddeld hebben. Daarom heeft ze bij ons al een speciaal plekje in ons hart.

Het is een erg vriendelijk hondje dat zowel van spelen als van geaaid worden houdt. Ze kan prima opschieten met andere honden en is ook oké met katten.

Vindt u ook dat deze lieverd alle liefde van de wereld verdient en wilt u haar een warme plek geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Rana in via de link hieronder.

Invulformulier voor Rana:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform