Rico

Rico

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer maart-april 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

Formaat: Uitgegroeid groot

Verblijft in: Macedonië

Prachtige Rico werd als pup gevonden op straat, sindsdien verblijft hij in een shelter in Macedonië. Langzaamaan begint deze superlieve en zachtaardige jongen al uit te groeien tot een flinke kerel. Rico is sociaal met andere honden, met katten moet hij nog getest worden.

Naar verwachting is hij geboren omstreeks maart-april 2023.

Rico is waarschijnlijk een herder mix. Een echte pup in een groot lijf. Wij zien een zachtaardige jongen, die altijd in is voor een knuffel en/of aandacht. Wie heeft er een extra groot bankstel en ruimte voor heel veel knuffels voor Rico? Bent u dit toevallig?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Rico in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Rico zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Rico in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Rico sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Rico hier sponsoren.