Roksica GERESERVEERD

Roksica GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Sociaal met honden: Ja

Leeftijd: 4 tot 5 jaar

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Klein, ongeveer 16 kg

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met onze lieve Roksica! Dit lieve meisje is ongeveer 4-5 jaar oud met een klein postuur. Roksica weegt ongeveer 16 kg, waardoor ze het perfecte formaat heeft om lekker op schoot te kruipen of mee te gaan op avontuurlijke uitstapjes.

Roksica is een absolute lieverd als het om mensen gaat. Ze heeft een warm en vriendelijk karakter en haar zachte manier van doen zal je hart zeker doen smelten. Of je nu op zoek bent naar een trouwe metgezel om je te vergezellen tijdens ontspannen wandelingen of een knuffelmaatje om je gezelschap te houden tijdens luie middagen, Roksica staat aan je zijde en kwispelt met haar staart van plezier.

Hoewel Roksica geweldig is met andere honden, is ze vaak voorzichtig met puppy’s en honden die kleiner zijn dan zij. Met de juiste introducties en geduldige begeleiding kan ze echter leren om vreedzaam met hen samen te leven. Wat katten betreft, de interacties van Roksica waren een beetje onzeker. Ze is misschien geen natuurlijke kattenliefhebber.

Roksica is goed verzorgd en is op de hoogte van al haar vaccinaties. Ze is gesteriliseerd en is ook negatief getest op ziektes, wat haar een goede gezondheid en welzijn garandeert. Deze lieve pup werd gered uit een openbaar asiel, waar ze het hartverscheurende verlies van haar broer te verwerken kreeg. Ondanks haar moeilijke verleden heeft Roksica echter een veerkrachtige geest en wil ze graag een liefdevol thuis voor altijd vinden waar ze het geluk kan ervaren dat ze verdient.

Roksica heeft een speciaal plekje in haar hart voor kinderen. Ze woonde op straat in de buurt van een school waar ze een trouwe en vertrouwde vriend werd van kinderen die vaak hun ontbijt met haar deelden. Haar zachtaardige karakter maakt haar een fantastische aanwinst voor gezinnen met kinderen, en ze zal ongetwijfeld onmetelijke vreugde en liefde in hun leven brengen.

Als je op zoek bent naar een toegewijde metgezel die je zal overladen met genegenheid en je eeuwige vriend zal zijn, dan is Roksica degene voor jou. Roksica is klaar om te reizen wanneer jij dat bent. Geef jij haar een nieuw en liefdevol thuis te midden van je gezin? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Roksica in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Roksica zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Roksica in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Roksica sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Roksica hier sponsoren.