Ruby

Ruby

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Zo’n 8 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Dat kan getest worden

Formaat: groot, 65 cm en zo’n 40 kilo

Verblijft in: Roemenië

Ruby is 1 van de grotere jongens met zijn 65 centimeter en 40 kilo. Dan heb je ook heel wat hond om van te houden! Ook is hij echt volwassen, want zijn leeftijd is 8 jaar. Wat zoeken wij voor lieve Ruby? Een (grote) mand, liefst van goud, veel liefde en alle aandacht voor hem alleen!

Deze vriendelijke jongen verblijft nu in de privéshelter van rescuer Gabriëla in Roemenië. De lieve vrouwen die Ruby uit het gemeente-asiel hebben gehaald en hem sponsoren, vinden hem een geweldige hond. Én een slimme hond. Dit wil hij graag laten zien aan degene die hem een kans wil geven.

Ruby is gezond verklaard. Hij loopt al goed mee aan de lijn, maar vergeet niet dat er wel wat gewicht aan de andere kant van de lijn zit. Hij is goed met mensen en heeft ook de zoon van de rescuer ontmoet. De kennismaking van een hond met kinderen moet altijd wel goed en zorgvuldig begeleid worden, zeker in het begin.

We weten nog niet hoe hij met katten is, maar dat kan getest worden. Met andere honden kan hij prima opschieten, alleen moeten ze niet aan zijn eten proberen te zitten.

Ziet u deze knappe kerel al helemaal bij u thuis liggen, genietend van zijn eigen plek? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Ruby in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Ruby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Ruby:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit