Rusty

Rusty

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Jong, geboren november 2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Sociaal met kinderen: Ja

Verblijft in: Roemenië

Rusty werd gedumpt langs de kant van een rivier als pup zijnde. Hij was niet alleen, hij werd daar met 4 andere broertjes gevonden. Al zijn broers zijn geadopteerd, maar hij bleef achter. Rusty is geboren in november 2022. Het is dus echt nog een jonge hond. Hij valt voor ons in de categorie middelmaat. Hij is nu ongeveer 40 cm en zal in de hoogte niet gek veel meer groeien verwachten we.

Rusty is speels, maar kan ook rustig zijn. Het is een sociale kerel met andere honden, maar kan ook met een kat samenleven.

Rusty wil net als zijn broertjes ook graag zijn koffertje pakken. Heeft u interesse in Rusty?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Rusty in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Rusty zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Rusty in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Rusty sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Rusty hier sponsoren.

Invulformulier voor Rusty:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit