Sabe

Sabe

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: pup, 5-6 maanden (half febr ’23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: groot naar alle waarschijnlijkheid uit tot een middelmaatje van 15 – 18 kilo

Dit kleine meisje is een vechtertje, dat met haar leeftijd van 5-6 maanden al heel wat heeft overwonnen. Sabe is gevonden in een doos voor het werk van 1 van de rescuers in Noord-Macedonië, nauwelijks 3 maanden oud. En zoals deze lieve rescuers zijn, hebben ze haar meteen naar de dierenarts gebracht. Ook al weten ze dat ze daarna om donaties moeten smeken, om de rekeningen te kunnen betalen. Het was echt heel dringend, want de pup kon niet lopen en had een enorm opgezette buik, hartverscheurend. 

Een harde schop tegen haar kleine lijfje veroorzaakte een vreselijke hernia, brak haar beide achterpoten en zorgde ervoor dat de wonden op haar rug geïnfecteerd raakten… Een spoedoperatie volgde. Eerder was nog de verwachting dat 1 van haar achterpootjes geamputeerd zou moeten worden. Maar inmiddels heelt haar lijfje langzaam weer. 1 pootje zal altijd iets korter blijven, maar ze heeft er geen pijn aan en ze kan er alles mee: rennen, traplopen, springen.   

Sabe is een rustige en vriendelijke pup. Gezellig samen tv kijken op bed is dan ook wel aan haar besteed. Ze is erg lief voor eigenlijk alles op 2 benen of 4 pootjes. Rescuer Mira prijst haar geweldige karakter. Ze noemt Sabe hun ‘perfecte imperfectie’. Ze houdt ook nog eens van lekker geknuffeld worden. Alleen een perfect huis, met mensen met een groot hart, is goed genoeg voor deze schat! 

Ziet u ook hoe mooi Sabe is in alle opzichten en kan u haar een liefdevol thuis geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Sabe in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Sabe zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Sabe:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit