Senior Winny in Nederland

Senior Winny in Nederland

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: ongeveer 10 jaar

Sociaal met honden: liever de enige hond in huis

Sociaal met katten: blaft hij naar

Formaat: medium, 45 cm en 20 kg

Winny is een schat van een hond, zegt zijn lieve opvanger in Nederland. Dit reutje is al wat ouder, naar schatting 10 jaar. Een groot deel van zijn leven heeft hij gesleten in het gemeente-asiel in het Roemeense Onesti. Wij gunnen hem zo nog een paar mooie jaren in een voor-altijd-huisje met een zachte mand.

Winny is erg lief, houdt van geaaid worden en zoekt graag contact. Het is dan ook prima als er visite komt. Door zijn pootje omhoog te steken, vraagt hij om meer aaitjes. Ook bij zijn opvanger gaat dat pootje meteen omhoog als ze stopt met aaien of borstelen.

Als je met hem gaat wandelen, is hij superenthousiast. Hij loopt wel een beetje stram en houdt daarom graag z’n eigen tempo aan. Op straat reageert hij op andere honden door te blaffen. Hierin mag hij begeleid worden. Op teefjes reageert hij beter dan op reuen. Vreemde mensen op straat vindt hij wel leuk als ze even stoppen om een praatje te maken.

Deze ruwhaar is een medium formaat hond van zo’n 45 centimeter hoog. Winny weegt ongeveer 20 kilo en is gecastreerd. Winny is zindelijk en geeft aan wanneer hij naar buiten moet. Hij is een gezellig hondje voor mensen, die waarschijnlijk het gelukkigst is zonder andere honden in huis. 

Wilt u deze lieverd op leeftijd nog wat mooie jaren geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Winny in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Winny zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Winny:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit