Sharko gereserveerd

Sharko gereserveerd

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

Sociaal met honden: Ja, grote honden zijn nog wel wat spannend

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Groot, 40 kg

Sharko, 4 jaar oud, verblijft in Macedonië in pension. 2 jaar gelden werd hij door zijn eigenaren in de steek gelaten. Arme Sharko probeerde keer op keer terug thuis te komen, maar weer keer op keer ernstig mishandeld tot open wonden aan toe. Sharko was niet gewend om zijn eigen maaltje te moeten vinden. Hierdoor was hij binnen de kortste keren broodmager en ook kreeg hij op straat veel slaag.

Binnen de straathondengemeenschap werd hij ook niet geaccepteerd en hij leidde dus een zwaar leven.
Gelukkig was iemand die uiteindelijk ingreep.

Sharko kan prima met andere honden overweg. Grote honden zijn toch wel nog wat spannend, daar heeft hij waarschijnlijk de grootste moeilijkheden mee gehad.

Sharko is een flinke hond met 40 kg en heeft toch wel een tuin nodig. Wij hebben hem ervaren als een enthousiaste en knuffelige hond. Zagen hem toch ook de andere honden uitnodigen tot spel.

Door zijn forse geschiedenis verwachten we wel dat (ondanks dat het voor ons niet direct zichtbaar was) dat hij wat vertrouwen op zal moeten bouwen. Iemand met wat ervaring heeft dan ook onze voorkeur.

Heeft u interesse in Sharko? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Sharko in. Het pre adoptieformulier vindt u hieronder in een link. Het informatiedocument vindt u in het menu bij de documenten.

Het invulformulier voor Sharko:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfKYkxAAPTy_IUnRr32UQiNBoQFz4XkAtArwDgQHHo03sIDg/viewform