Soare

Soare

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

Sociaal met kinderen: Ja

Formaat: Groot, 55 cm, 35 kg

Maak kennis met Soare, een schattig 2-jarig meisje dat reikhalzend uitkijkt naar haar forever home. Soare’s reis begon toen ze werd gevangen door hondenvangers en naar een openbaar asiel in Roemenië werd gebracht. Na daar vijf maanden te hebben doorgebracht, had ze het geluk sinds afgelopen zomer een tijdelijk onderkomen te vinden in de privéopvang van onze redder, Gabriela. Nu is Soare klaar om een ​​nieuw avontuur aan te gaan met een liefdevol gezin.

Soare is een vriendelijke en energieke hond met een hart vol liefde. Ze is dol op knuffelen en zal je graag overladen met genegenheid. Momenteel deelt ze haar kennel met twee reuen en kan ze goed met ze overweg. Ze heeft ook geen problemen met de omgang met vrouwelijke honden. Haar compatibiliteit met katten moet nog worden getest en ze heeft een positieve reactie getoond op Gabriela’s zoon.

Terwijl Soare beter wordt met haar manieren om aan de lijn te blijven, moet ze nog wat oefenen terwijl ze zich aanpast aan deze nieuwe ervaring. Met geduld en consistente training zal ze zeker comfortabeler en zelfverzekerder worden. Soare gedijt het beste in een omgeving met een tuin, waar ze haar benen kan strekken en haar omgeving kan verkennen. Als je het leuk vindt om actief en bezig te zijn met je harige metgezel, dan is zij de perfecte match voor jou. Soare is niet het type hond dat de voorkeur geeft aan een sedentaire levensstijl, dus als je op zoek bent naar een avontuurlijke vriend, zij is degene!

Soare is ongeveer 55 cm en weegt ongeveer 35 kg. Ze heeft een prachtige en unieke uitstraling die perfect past bij haar geweldige persoonlijkheid. Met haar betoverende ogen en innemende glimlach zal ze je hart zeker doen smelten.

Soare kijkt reikhalzend uit naar een gezin dat haar een eeuwig thuis zal bieden vol liefde, zorg en gezelschap. Wil je haar opnemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Soare in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Soare zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Soare in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt “op afstand adopteren” en Soare sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is “adoptie op afstand”? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zich hoeft te binden aan uw eigen huis. U kunt Soare hier sponsoren.