Sonja

Sonja

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: ongeveer 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelgroot, ongeveer 40 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met ons kleine zonnetje, Sonja!

Twee lange maanden verbleef Sonja in het openbare opvangcentrum voordat onze toegewijde redder, Gabriela, haar in september 2023 verwelkomde in haar privéopvangcentrum. Gedurende deze tijd was Sonja’s transformatie opmerkelijk.

Sonja is ongeveer 4 jaar oud en kwam pijnlijk mager bij Gabriela aan. Met veel liefde, lekker eten en goede verzorging heeft ze ongelooflijke verbeteringen bereikt. Haar vacht glanst nu van gezondheid en ze heeft het gewicht bereikt dat ze nodig had om gezond te gedijen.

Sonja’s lieve en knuffelige karakter zal je hart verwarmen. Ze is een middelgrote hond van ongeveer 40 cm die hunkert naar genegenheid en meer dan klaar is om haar liefde te delen met haar toekomstige gezin. Ze is de perfecte metgezel voor jou, of je nu graag buiten bent of liever op de bank ontspant.

In Gabriela’s opvangcentrum heeft Sonja bewezen een sociale vlinder te zijn. Ze kan goed overweg met zowel andere honden als katten, wat laat zien dat ze de perfecte aanvulling is op huishoudens met andere harige vrienden.

Sonja loopt prachtig aan de riem. Ze staat klaar om je te vergezellen op avonturen en samen de wereld te verkennen. Wil je haar in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Sonja in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Sonja zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Sonja in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sonja sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sonja hier sponsoren.