Sunshine

Sunshine

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren in 2019 (nestje is gevonden in januari 2019)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Onbekend

▪️ Formaat: Middelmaat 45 cm en 35 kg (ze moet afvallen)

▪️ Verblijft in: Servië

Het wordt de hoogste tijd voor lieve Sunshine, zo’n leuke hond verdient toch eindelijk een kans op een thuis.

Haal de zon in huis! Sunshine is een 4-jarige gesteriliseerde teef uit Servië die op zoek is naar een eigen thuis. Als puppy is zij gevonden in de sneeuw, met 10 broertjes en zusjes, die inmiddels allemaal geadopteerd zijn. De hoogste tijd dat dit zonnestraaltje haar eigen lieve gezin krijgt, waar ze voor haar zorgen.

Met haar vriendelijke en speelse karakter is Sunshine een echte allemansvriend. Ze is sociaal naar andere honden, maar tast eerst af of er een klik is. Sunshine heeft een lief karakter, is in goede gezondheid en lekker speels. Ze is zo’n 45 centimeter en weegt ongeveer 35 kilo

Met de levenslustige Sunshine haalt u de warmte in huis. Gunt u haar de kans op een gelukkig leven?

Bent u niet in de gelegenheid om Sunshine in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Sunshine sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Sunshine hier sponsoren.