Susi

Susi

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: kan getest worden

Formaat: Groot, 55 cm, 28 kilo

Ontmoet onze lieve Susi! Susi is een schat van een hond, van ongeveer een jaar oud. Al op jonge leeftijd is ze op straat gevonden door onze geweldige rescuer Gabriela. Tijdens ons bezoek aan Roemenië in juni hadden we het genoegen om zelf met Susi buiten haar kennel een stukje te lopen. Het is hartverwarmend om te zien hoe Susi zich heeft ontwikkeld sinds ze werd gered. Ze loopt al een stuk relaxter aan de riem dan toen ze net in Gabriela’s shelter was. 

Gabriela had al tegen ons gezegd hoe geweldig leuk Susi is en hoeveel ze van knuffelen houdt. Ze maakte dan ook meteen indruk op ons en we zijn met heel ons hart met Gabriela eens wat betreft Susi. Haar vrolijke karakter is aanstekelijk en ze zal ongetwijfeld een bron van vreugde zijn in haar nieuwe thuis.

Ze is een grote middelmaat van circa 55 cm, weegt zo’n 28 kg en is gesteriliseerd. Ze deelt haar kennel met andere honden en kent de hondentaal goed. Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die van knuffelen houdt en altijd naar je glimlacht, dan is Susi de perfecte keuze. 

Zorgt u ervoor dat deze lieve meid eindelijk de liefde en zorg krijgt die ze verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Susi in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Susi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Nellie in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Nellie sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat ze middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen zonder dat u zelf een hond in huis hoeft te nemen. U kunt Susi hier sponsoren.