Tawny en Dexter

Tawny en Dexter

Reu/Teef: Teef (Tawny)

Leeftijd: Ongeveer 5,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Groot, 55,5 cm en zo’n 16 kg

Reu/Teef: Reu (Dexter)

Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Klein – kleine middelmaat, 36,5 cm en zo’n 10 kg

Tawny en Dexter zijn moeder en zoon. Een jaar geleden ongeveer presenteerden wij dit onafscheidelijke duo en eerlijk gezegd heeft nog nooit iemand ook maar naar ze geïnformeerd. Inmiddels is Dexter ongeveer 3,5 jaar en Tawny is nu ongeveer 5 jaar. Beiden verblijven momenteel nog in Servië en zijn getiterd. Het duo is van de straat gered, nadat iemand ze heeft geprobeerd te doden. Hierbij raakte Dexter flink gewond aan een pootje en mist een stukje van zijn achterpoot. Hij ondervindt hiervan echter geen hinder.

Het is een sociaal paar naar andere honden en naar mensen, ook kinderen zijn geen probleem. Katten daarentegen willen we ze niet mee koppelen. Dexter is op de schoft 36,5 cm en weegt zo’n 10 kg. Tawny is op de schoft 55,5 cm en weegt 16 kg. Wij hopen echt dat er alsnog iemand voor dit prachtige paar valt en hun die gouden tickets naar een nieuw leven wil bieden.

Heeft u interesse in Tawny en Dexter? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens ons pre adoptieformulier voor Tawny en Dexter in. Het pre adoptieformulier vindt u hieronder in een link. Het informatiedocument vindt u in het menu bij de documenten.

Het invulformulier voor Tawny en Dexter:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit