Tawny en Dexter

Tawny en Dexter

Reu/Teef: Onafscheidelijk paar (Dexter reu, Tawny teef)

Leeftijd: Geboren ongeveer 2016 en 2018

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Klein-middelmaat (Dexter 10-12 kg, Tawny 16-17 kg)

Verblijft in: Servië

Tawny en Dexter zijn moeder en zoon. In 2019 presenteerden wij dit onafscheidelijke duo en eerlijk gezegd heeft nog nooit iemand ook maar naar ze geïnformeerd. Dexter is geboren ongeveer in april 2018 en Tawny ongeveer september 2016. Beiden verblijven momenteel nog in Servië en zijn getiterd. Het duo is van de straat gered, nadat iemand ze heeft geprobeerd te doden. Hierbij raakte Dexter flink gewond aan een pootje en mist een stukje van zijn achterpoot. Hij ondervindt hiervan echter geen hinder.

Het is een sociaal paar naar andere honden en naar mensen, ook kinderen zijn geen probleem. Katten daarentegen willen we ze niet mee koppelen. Dexter meet op de schoft 36,5 cm en weegt zo’n 10-12 kg. Tawny is op de schoft 55,5 cm en weegt 16-17 kg.

Wij hopen echt dat er alsnog iemand voor dit prachtige paar valt en hun die gouden tickets naar een nieuw leven wil bieden.

 Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tawny en Dexter in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tawny en Dexter zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Tawny en Dexter in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tawny en Dexter sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tawny en Dexter hier sponsoren.