Theo

Theo

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar (September 2023)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein

Verblijft in: Romenië

Hallo potentiële adoptant, maak kennis met Theo!

Theo werd ontdekt voor een dierenartsenpraktijk in Roemenië door onze rescuer Gabriela. Deze jonge en energieke pup van 1 jaar is 35 cm groot en weegt 8 kg. Hij is nu klaar om aan een nieuw hoofdstuk van zijn leven te beginnen en wacht met spanning op een liefdevolle familie die de zijne zal worden.

Theo is nog jong en heeft veel energie en enthousiasme. Hij is altijd in voor een spelletje apporteren of een rondje hardlopen in het park. Theo is niet alleen vriendelijk tegen mensen, maar kan ook uitstekend overweg met andere honden en katten. Gabriela heeft zojuist weer een sterilisatiecampagne in Roemenië georganiseerd, waarbij Theo onlangs is gesteriliseerd.

Theo zou gedijen in een huis waar hij veel liefde, aandacht en beweging kan krijgen. Zijn actieve levensstijl vraagt ​​om een ​​baasje of gezin dat van (buiten)activiteiten en speeltijd houdt. Een veilig omheinde tuin waar hij kan rennen en spelen zou een bonus zijn.

Theo kijkt reikhalzend uit naar een forever home waar hij zijn liefde en enthousiasme kan delen. Hij is op de hoogte van de vaccinaties, is gechipt en reist met een paspoort. Wilt u dit charmante mannetje in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Theo in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Theo zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Theo in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Theo sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Theo hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit