Thila

Thila

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat (Ongeveer 17 kg)

Verblijft in: Macedonië

Thila’s reis begon op een drukke snelweg in Noord-Macedonië, waar ze werd gedumpt en later als kleine pup werd gevonden. Ze werd gered door Viktor en heeft een jaar in kennels doorgebracht, geduldig wachtend op een thuis en een gezin dat haar eigen gezin zou worden. Ondanks de uitdagende start van haar leven is Thila een lieve en aanhankelijke hond die dol is op mensen.

Thila is een speels en aanhankelijk meisje. Ze houdt van het gezelschap van andere honden en het is ook bekend dat ze goed met katten overweg kan.

Vanuit Viktors perspectief:

“Het ene jaar wachtte ze in kennels op haar huis. Het andere jaar sliep ze op het beton. Het ene jaar kent ze alleen haar kennel. Het ene jaar is ze alleen maar gelukkig als ze ziet dat er eten komt, al is het maar één keer per dag. Bracht de warmste en koudere dagen door in haar kennel. Een jaar lang kwamen en gingen veel honden uit het asiel, maar zij, ze is er nog steeds. Ze is niet pluizig, ze is niet klein, ze is niet wit en schattig, maar ze is een hond! Ze heeft een ziel zoals alle andere honden! Ze wil een warm huis en haar eigen gezin! Helaas ziet niemand haar schoonheid.’

Thila is gesteriliseerd en al haar tests zijn negatief. Ze is een middelgroot meisje en weegt ongeveer 17 kg. Ondanks dat ze niet past bij het conventionele beeld van een schattige, kleine hond, ligt Thila’s charme in haar veerkracht, liefdevolle karakter en de hoop op een betere toekomst.

Thila is klaar om een ​​loyaal lid te worden van een liefdevolle familie. Ze zou gedijen in een huis waar ze de aandacht, zorg en warmte kan krijgen waar ze naar verlangt. Thila heeft haar aanpassingsvermogen al bewezen door samen te leven met andere honden, katten en kinderen. Wat ze nu nodig heeft is een familie die haar omhelst en haar de liefde geeft die ze nodig heeft.

Ben je klaar om je hart en huis te openen voor Thila? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Thila in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Thila zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Thila in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Thila sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Thila hier sponsoren.