Tilly

Tilly

Reu/Teef: Teef

Sociaal met honden: Ja

Leeftijd: Zo’n 2 jaar

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, zo´n 35 cm, ongeveer 10 kg

Zeg hallo tegen onze schattige Tilly! En schattig is ze ook echt, zagen wij zelf tijdens ons bezoek in Roemenië (juni ‘23). We hebben haar alleen in haar kennel met de andere hondjes meegemaakt. Ze kon de aandacht goed delen, maar kwam ook echt wel aaitjes voor haarzelf halen. Stiekem werden we dan ook een beetje verliefd op dit ontzettend leuke meisje. Een meisje dat ook graag gezien wordt, want dat is tot nu toe niet het geval geweest. Als je haar eenmaal hebt ontmoet, kan je je dat niet meer voorstellen.

Tilly met haar rode vacht is ongeveer 2 jaar oud en verblijft in Roemenië. Ze is op straat gevonden en meegenomen door de dierenarts van onze rescuer Gabriela. Hij vroeg haar om een adoptant voor Tilly te vinden. En zo heeft Gabriela zich over Tilly ontfermt en haar een plekje gegeven in haar privéshelter. Maar wat zou het geweldig zijn als iemand voor deze schat zou vallen en alle zorg en liefde aan haar geeft, die ze verdient. 

Dit meisje is zo´n 35 cm en weegt ongeveer 10 kg. Tilly heeft een lief karakter. Ze is niet alleen vriendelijk voor mensen, maar ook voor andere honden en voor katten. Ze is gesteriliseerd en op zoek naar haar forever home.

Wilt u kleine Tilly in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Tilly in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Tilly zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Adoptie op afstand
Bent u niet in de gelegenheid om Tilly in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Donna sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is adoptie op afstand? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn helpen om geadopteerd te worden in liefdevolle huizen. Door honden op afstand te sponsoren, zorgt u ervoor dat de rescuers middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tilly hier sponsoren.

Invulformulier voor Tilly:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit