Tino

Tino

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein, 35 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met Tino, een lieve jongen die op zoek is naar een liefdevol gezin.

Toen hij ongeveer vier jaar oud was, begon Tino’s zoektocht naar een forever home toen Gabriela’s man hem ontdekte op een nabijgelegen begraafplaats. Sindsdien heeft Tino zich aangesloten bij haar opvangcentrum, waar hij een sociale vlinder bleek te zijn, die een sterke band vormde met zowel harige vrienden als mensen.

Tino is een echte socialite en gedijt goed in het gezelschap van andere honden en katten. Zijn vriendelijke karakter maakt hem een ​​perfecte metgezel voor mensen die op zoek zijn naar een sociaal en liefdevol huisdier. Of het nu gaat om het sluiten van vriendschappen met zijn medebewoners van het opvangcentrum of het uiten van genegenheid voor mensen, Tino lijkt zich goed aan te passen aan nieuwe sociale omgevingen. Tino’s energieniveau ligt rond de 5/10 en hij is heel open en sociaal naar mensen toe.

Tino wacht momenteel op zijn eerste vaccinatie en sterilisatie. Gabriela en haar team doen er alles aan om ervoor te zorgen dat Tino in de best mogelijke gezondheid verkeert voordat hij zich bij zijn eeuwige familie voegt.

Eenmaal klaar om te reizen, wordt Tino voorzien van een microchip, ontwormd, gecastreerd en volledig gevaccineerd, compleet met een Europees paspoort. 

Wil je Tino in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Tino in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Tino zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Tino in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Tino sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Tino hier sponsoren.