Toby

Toby

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Pup, geschat 5 maanden (eind februari ’23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelmaat

Dit is Toby, het broertje van Polly, die je ook op onze site vindt. Nu is hij net als z’n zusje zo’n 5 maanden oud. Wat zou het geweldig zijn als ze allebei de kans krijgen om hun koffertje te pakken, op weg naar een echt thuis. Een eigen plek waar Toby verder kan opgroeien omringt door liefde en waar aan zijn puppy-behoeften wordt voldaan.

Dit mooie mannetje is in het begin iets meer verlegen dan zijn zusje. Maar als hij op zijn gemak is, heeft hij een erg grappig karakter. Toby kan goed opschieten met andere honden en katten. Ook met kinderen heeft hij kennis gemaakt. De kennismaking moet natuurlijk altijd onder goede begeleiding gaan, zeker in het begin. 

Voor een pup is een leuke cursus echt een aanrader. Niet alleen is het goed om samen een band op te bouwen, je hebt er de rest van zijn leven plezier van.

Kunt u lieve Toby een warme mand bieden en lekker met hem op pad gaan? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Toby in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Toby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Toby:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit