Toby IN NEDERLAND

Toby IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar (geboren 2021)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Klein

Verblijft in: Macedonië

Toby werd gered uit de handen van zigeuners, die verre van goed voor hem zorgden. Hij was in erbarmelijke staat toen hij daar weg werd gehaald.

Ook kleine Toby hebben we mogen ontmoeten in Macedonië. Wat een leuk ventje is dat. Even oefenen met wandelen aan de lijn, zag hij niet zo zitten, want aan de andere kant zat iemand die heel goed kon knuffelen… Alhoewel we wel denken dat hij echt wel van een heerlijke wandeling zal gaan genieten. Toby is een klein hondje van ongeveer 6-7 kg.
Hij is sociaal met andere honden, maar daar zagen we geen hele speelse hond. Hij verkoos het knuffelen boven andere dingen. Echter kan dat ook zijn slimmigheid zijn, want die mensen zijn er niet de hele dag en spelen kan ook als zij er niet zijn.

Hij is geschat 2 jaar oud en ook hij is op zoek naar zijn warme mandje.

Wij vinden dat hij absoluut iemand verdient die veel tijd voor hem heeft en waar hij ook niet veel alleen thuis hoeft te zijn. Bent u dit en valt u ook voor dit enorm lieve snoetje?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Toby in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Toby zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Toby in huis te nemen, maar wilt u hem haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Toby sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Toby hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit