Veronica

Veronica

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 5 maanden (geboren ± begin april)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk een middelmaatje

Verblijft in: Macedonië

Lieve Veronica had niet de mooiste start in haar leven. Ook zij werd aangetroffen op straat, maar gelukkig nu in veilige handen bij onze rescuer in Macedonië. Zij is inmiddels ongeveer 5 maanden oud (geboren ongeveer begin april).

Onze rescuer vertelt ons dat ook zij erg sociaal is naar andere honden, maar ook katten. Veronica is een hondje wat tevens hunkert naar menselijke aandacht. Ze heeft een zachtaardig en rustig karakter.
Naar verwachting groeit zij uit tot een middelmaatje.
Wij hopen voor haar ook snel een warm mandje te vinden waar zij de aandacht krijgt die ze verdient. Bent u dat misschien?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Veronica in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Veronica zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Veronica in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Veronica sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Veronica hier sponsoren.

Invulformulier voor Veronica:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit