Vicky

Vicky

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Geboren ongeveer begin juni 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein (momenteel maximaal 5 kg)

Verblijft in: Macedonië

Enige tijd geleden presenteerden we u puppy Wendy! Wendy heeft een fantastisch huisje gevonden. Wendy heeft een lief tweelingzusje genaamd Vicky en natuurlijk willen we haar niet achterlaten, terwijl haar zusje haar koffertje kan pakken.

Vicky is geboren ongeveer juni 2023 en klaar om te reizen! Vicky is sociaal met andere honden en met katten. Ook heeft ze kennis mogen maken kinderen. Met de juiste begeleiding kan ze zich ook prima voegen in een gezin met kinderen.

Het zijn sociale, maar actieve hondjes en zullen mentaal en fysiek uitgedaagd moeten worden. Wij adviseren dan ook altijd een leuke cursus te gaan doen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Vicky in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Vicky zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Vicky in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Vicky sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Vicky hier sponsoren.