Vida GERESERVEERD

Vida GERESERVEERD

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: pup, 3,5 maand (half febr ’23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: groeit naar alle waarschijnlijkheid uit naar een middelmaat

En toen dribbelde daar opeens een heel klein pupje, van amper 2 maanden oud. Haar lieve redder in Noord-Macedonië kon alleen maar raden hoe ze in dat afgelegen gebied terecht was gekomen. Het enige wat zij zeker wist, is dat dit kleintje niet kon overleven zo jong en alleen. Uiteraard namen ze Vida, zoals ze genoemd is, met haar mee.

Maar ze was te klein voor de shelter, omdat andere honden haar hun in spel omver zouden kunnen lopen. Gelukkig werd een pleeggezin gevonden waar Vida veilig kon verblijven. Deze kleine meid doet haar naam eer aan, want Vida betekent leven in het Spaans. Spelen, rennen, springen, ze doet het allemaal naar hartelust. Helemaal gevaccineerd en inmiddels 3,5 maand oud is ze klaar om mee te gaan met het volgende transport richting Nederland of België.

De verwachting is dat Vida uitgroeit tot een medium formaat hond. Het is een heerlijk sociaal meisje, dat in het gastgezin met van alles en iedereen kennis maakt. Zelfs met een parkiet. Wij adviseren altijd een cursus met welke hond dan ook te gaan doen, maar zeker met een pup. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook goed voor de band met uw hond en voordelig voor alle toekomstige jaren.

Ontvangt u lieve Vida met open armen en wilt u haar helpen met opgroeien? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Vida in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Vida zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Vida:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit