Wendy

Wendy

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 3 maanden (geboren begin juni)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Naar verwachting eenmaal uitgegroeid een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Dan nu is de beurt aan het volgende lieve pupje. Haar naam is Wendy en ook zij is ongeveer 3 maanden oud (geboren ongeveer begin juni). Wendy is een hondje gevonden op straat. Haar rescuer vertelt over haar dat ze sociaal is met andere honden, maar ook met de katten in de shelter.
Wendy is vooralsnog een zachtaardig, sociaal en misschien een beetje voorzichtig hondje. Waarschijnlijk groeit zij uit tot een middelmaatje.
Over een paar weken is ook Wendy klaar om haar koffertje te pakken, zij verblijft momenteel nog in Macedonië.

Bent u verliefd op dit knappe meisje en wilt u een aanvraag doen voor haar?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Wendy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Wendy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Wendy in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Wendy sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Wendy hier sponsoren.

Invulformulier voor Wendy:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit