Willow

Willow

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 1,5 jaar (geboren voorjaar 2022)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend, maar kan getest worden

Formaat: Klein formaat, ongever 35 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Willow.

Willow is een lief meisje van ongeveer 35 cm. Ze is een klein zonnetje van ongeveer 1,5 jaar oud en kan goed overweg met andere honden.

Willow werd gevonden in de straten van Roemenië en belandde in de openbare opvang. Onze redder Gabriela werd verliefd op haar en nam haar mee naar haar privé-opvangcentrum waar Willow nu verblijft.

Ze is een absolute lieverd, zachtaardig en aanhankelijk. Willow moet nog het een en ander leren. Momenteel leert Gabriela Willow hoe ze aan de riem moet lopen. Ze heeft bewezen goed overweg te kunnen met andere honden, waardoor ze uitstekend past in gezinnen die al een andere hond in huis hebben.

Willow is de perfecte maat voor mensen die in kleinere appartementen wonen. Ze is een beetje timide, maar zal zeker op je inspelen als je haar wat tijd geeft. Of je nu zin ​​hebt in een gezellige knuffel op de bank of op zoek bent naar de perfecte metgezel voor parkwandelingen en apporteerspelletjes – Willow is jouw meisje!

Wil jij Willow de mooie toekomst geven die ze zo verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Willow in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Willow zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Willow in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Willow sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Willow hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit