Willy

Willy

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer half juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Onbekend

Formaat: Uitgegroeid waarschijnlijk niet meer dan mama die weegt ongeveer 10-12 kg. Dus klein tot een kleine middelmaat.

Verblijft in: Macedonië

Lieve kleine Willy is geboren ongeveer half juli en dus bijna klaar om te reizen. Het wordt langzaam maar zeker kouder in Macedonië en het is de hoogste tijd voor een echte warme mand.
Hij en zijn broertjes en zusjes zijn lieve en sociale hondjes, welke waarschijnlijk niet veel groter zullen worden dan hun mama Salva (die ongeveer 10-12 kg weegt).

Willy is een van de reutjes uit dit nestje. Wij hebben hem ontmoet en haar ervaren als een lieverd, die zich hunkert naar menselijke aandacht, een heerlijke pup die graag speelt met zijn soortgenootjes, maar ook dol is op mensen. Meer nog dan de anderen, die overigens ook zeer sociaal naar mensen zijn.

Salva en haar pups zijn eveneens in de steek gelaten in Macedonië en werden door onze rescuer ter plaatse onder haar hoede genomen. Zij kregen daar zelfs een bonuszusje bij, die geen mama meer had en toch nog afhankelijk was van melk.
Willy zal zich in zijn karakter uiteraard nog een heel stuk moeten gaan ontwikkelen, maar we zien nu een hondje dat sociaal is met soortgenoten.

Wilt u een aanvraag doen voor deze kleine lieverd? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Willy in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Willy zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.