Zappa IN NEDERLAND

Zappa IN NEDERLAND

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Pup, geboren december 2022, nu ongeveer 11 maanden (oktober ‘23)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Middelgroot, ongeveer 40 cm

Verblijft in: Nederland

Sinds kort verblijft Zappa in Nederland, binnenkort volgt er een update over hoe hij het hier doet.

Update Zappa:

Ook Zappa heeft bezoek uit Nederland gehad en dit kereltjes heeft ook de harten van onze collega’s gestolen. Zappa is een vrolijke en actieve vriend. Inmiddels is hij alweer 11 maanden oud en is het toch echt de hoogste tijd voor een forever home.

Graag stellen wij deze knappe jongen aan u voor: Zappa. Hij komt uit Roemenië en werd op straat gevonden samen met zijn moeder Indy, ook op onze website, en haar nest van in totaal 5 pups. Nu is Zappa op zoek naar een eigen huisje waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij verdient.

Zappa is een lekker energieke en speelse pup. Hij is wat drukker dan zijn zusjes Zera en Keti. Het is goed om u te realiseren wat een pup nodig heeft: zowel rust als uitdaging. Zappa moet natuurlijk nog het een en ander leren. Samen een cursus doen, is in ieder geval een mooie manier om jullie band te versterken en elkaar goed te leren kennen.

Hij is een vriendelijke jongen en kan naar verwachting ook prima overweg met honden buiten zijn familie om. Met katten gaat het ook prima. Zappa is een heel eind uitgegroeid en is inmiddels gecastreerd.

Als u op zoek bent naar een trouwe en lieve pup die uw leven compleet zal maken, dan is Zappa misschien wel de perfecte match voor u. Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Zappa in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Zappa zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Zappa:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit