Zera

Zera

▪️ Reu/Teef: Teef

▪️ Leeftijd: Geboren rond december 2022

▪️ Sociaal met honden: ja

▪️ Sociaal met katten: ja

▪️ Formaat: middelgroot, ongeveer 45 cm

▪️ Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Zera.

Zera werd samen met haar vier broers en zussen en haar moeder Indy op straat gevonden. Sindsdien woont ze in Gabriela’s opvangcentrum in Onesti, Roemenië. Nu is ze op zoek naar haar forever-home. 

Lieve Zera is geboren rond december 2022. Ze is een rustige hond die even de tijd nodig heeft om op te warmen. Als ze eenmaal aan je gewend is, wordt ze nieuwsgierig en is ze graag dicht bij je. 

Zera is erg sociaal met andere honden, wandelt graag in de velden rond het asiel en speelt graag, ook al is ze niet heel wild. Zera kan ook goed overweg met de katten in het asiel en doet het al goed an de lijn.

Dit lieve meisje is een middelgrote hond. Ze meet ongeveer 45 cm. Haar formaat en karakter maken haar de perfecte match voor de meeste appartementen. Net als al onze honden zou zij veel baat hebben bij een extra gedragscursus. Zera heeft een mens nodig die haar de liefde en het geduld kan geven die ze zo verdient. 

Ze is klaar om haar koffers te pakken en op weg te gaan naar een gezellig forever home dat haar met open armen verwelkomt. Zera reist gechipt, ingeënt, ontwormd, gesteriliseerd en met een Europees paspoort. 

Wil jij dit lieve meisje in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zera in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zera zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zera in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zera sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zera hier sponsoren.