Zorro

Zorro

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40 cm

Verblijft in: Romenië

Maak kennis met onze lieve Zorro. Zorro werd geboren in juli 2023 en werd samen met zijn zus Marla gered uit de Codlea kill shelter. Hij verblijft nu onder de liefdevolle zorg van onze redder Nicol in Feldiora, Roemenië en zal naar verwachting uitgroeien tot een middelgrote hond van ongeveer 40-45 cm.

Helaas werd de moeder van Zorro en Marla geëuthanaseerd in Codlea, waardoor de twee jonge pups achterbleven. Een andere teef, Kala, heeft de twee geaccepteerd en voor ze gezorgd alsof het haar eigen pups waren.

Zorro is een klein zonneschijn. Hij is nieuwsgierig, speels en vertoont typisch puppygedrag. Hij kan goed overweg met de andere honden en katten in het asiel van Nicol en speelt ook graag met haar dochtertje. Zorro is misschien wel de perfecte gezinshond en zal zeker veel vreugde in je huishouden brengen.

Deze kleine pup heeft veel begeleiding nodig en zou veel baat hebben bij een actief gezin. Hij heeft al zijn vaccinaties doorlopen en zal gechipt, ontwormd en met een EU-paspoort reizen.

Wil je Zorro in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zorro in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zorro zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zorro in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zorro sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zorro hier sponsoren.