Coco

Coco

Poes/kater: Poes gesteriliseerd

Leeftijd: Ongeveer 1 jaar

Sociaal met honden: Ja, maar is liever op zichzelf

Sociaal met katten: Ja, maar is liever op zichzelf

Verblijft in: Macedonië

Coco werd naar alle waarschijnlijkheid aangereden. Viktor trof haar aan, zichzelf al voortslepend voor zijn shelter.

Coco is ongeveer 1 jaar en is meervoudig gehandicapt. Ze hebben 1 poot moeten amputeren, de andere gebruikt ze nog om zich af te zetten, maar kan er niet op staan. Helaas is gebleken dat ze daarnaast ook nog doof is.

Coco tollereert andere katten en leeft momenteel met honden, dat neemt niet weg dat zij liever alleen is en de aandacht van de mensen niet hoeft te delen. Op mensen is zij dus hartstikke dol.

Coco is zindelijk in huis en gebruikt gewoon een kattenbak. Het is belangrijk te begrijpen dat zij vooral in huis zal moeten verblijven om schade aan haar been te voorkomen.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Coco in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Coco zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Coco in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Coco sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Coco hier sponsoren.

Invulformulier Coco:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true