Eva

Eva

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Ongeveer 5 maanden (geboren mei 2023)

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Omschrijving kat:

Eva werd van de straat gered met een slecht oog. Haar rescuers hebben haar alle zorg gegeven die ze nodig had en de dierenarts vertelt dat ze waarschijnlijk met dat oog alleen schaduwen ziet. Pijn heeft ze er niet aan, maar de waas is nog duidelijk zichtbaar.

Eva is inmiddels zo’n 5 maanden oud en inmiddels gesteriliseerd. Zij is sociaal met andere katten en is op het moment het liefste lekker aan het spelen met hen.
Onze rescuers denken dat ze een Calico in zich heeft, waarschijnlijk groeit haar vacht nog wat in lengte naarmate ze wat ouder wordt. Eva is een binnenkat en kan alleen geplaatst worden in een huis met een volledig afgeschermd balkon of tuin.

Ondanks haar slechte oogje vinden wij het een prachtige verschijning.
Eva vindt harde geluiden, zoals een stofzuiger een beetje spannend.

Ook is Eva negatief getest op FIV FELV EN FIP.

Kunt u Eva een warm mandje bieden?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Eva in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Eva zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Eva in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Eva sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Eva hier sponsoren.

Invulformulier Eva:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true