Mila

Mila

Poes/kater: Poes

Leeftijd: Geboren 06-05-2022

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Maak kennis met Mila, een lieve kat van ongeveer 1,5 jaar oud. Mila werd gevonden als een jong katje, achtergelaten op straat in Skopje, Macedonië, uitgedroogd en er onwel uitziend. Sindsdien verblijft ze in een pleeggezin. Mila is gecastreerd en zindelijk. Ze woont in een huishouden met meerdere katten, is in de buurt van pleeghonden geweest en zou mogelijk samen kunnen leven met een hond die verstand heeft van katten.

Mila gaat graag op onderzoek uit. Ze kan in eerste instantie voorzichtig zijn tegenover vreemden, maar de nieuwsgierigheid krijgt de overhand en dan komt ze al snel voor huisdieren. Ze is niet de meest knuffelige kat en speelt, jaagt en rent het liefst. Ze klimt ook graag op tafels en aanrechtbladen.

Mila is nog een jonge kat in haar meest actieve jaren. Ze zal uiteindelijk kalmeren en is nu al een lief meisje.

Ze is een geweldige en zeer lieve kat, en elke familie die haar adopteert zal veel geluk hebben. Ze is nog nooit buiten geweest, maar zou wel baat kunnen hebben bij een tuin als haar nieuwe huis in een veilige (landelijke) omgeving staat. Natuurlijk zou ze geleidelijk aan in die compleet nieuwe omgeving moeten worden geïntroduceerd. Het advies van Snezana is om Mila de eerste 3-4 maanden niet naar buiten te laten, zodat ze zich kan concentreren op het wennen aan haar nieuwe huis en gezin. Wil je Mila in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Mila in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Mila zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Mila in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Mila sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Mila hier sponsoren.