Pero gereserveerd

Pero gereserveerd

Voor Pero zoeken wij een liefdevol huis waar hij zijn rustige, zachtaardige zelf mag en kan zijn. Dit mannetje van zo’n 1,5 jaar is gered, omdat zijn verbrijzelde voorpootje dringend geamputeerd moest worden. Hij was anders overleden aan de infectie die ontstond.

Lieve Pero woont samen met de zusje Slavica en Persa en kan goed geplaatst worden bij andere katten. Hij houdt erg van knuffelen met zijn opvanger in Noord-Macedoië. Hij heeft bij vreemden wat meer tijd nodig om aan ze te wennen. Maar als Pero je eenmaal kent, is hij de liefste jongen. Hij heeft geen enkele last van zijn 3 pootjes en kan wat elke kat doet.

Pero woont liever in een huis waar geen honden zijn. Deze knappe kat heeft altijd binnen geleefd. Om het zo veilig mogelijk te houden, wordt hij alleen geplaatst in een huisje met afgeschermd balkon en/of tuin.

Zoekt u een lief kattenvriendje, dat u alle liefde van de wereld wilt geven? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Pero in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Pero zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Het invulformulier voor Pero:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true