Roko en Koko

Roko en Koko

Poes/kater: Twee katers

Leeftijd: Geboren ongeveer september 2023

Sociaal met honden: Onbekend

Sociaal met katten: Ja

Verblijven in: Macedonië

Laten we je voorstellen aan Roko en Koko, twee broertjes die op zoek zijn naar hun forever home. Deze kleine jongens van 5 maanden kunnen samen of afzonderlijk worden geadopteerd. Roko en Koko zijn katten die alleen binnenshuis leven. Ze werden van de straat gered toen ze nog geen 2 maanden oud waren, en sindsdien floreren ze in de veiligheid en het comfort van de liefdevolle omgeving van onze redders Iva en Mischko in Macedonië.

Deze twee zijn de hele dag aan het spelen. Ze houden van interactief spelen met elkaar, maar kunnen ook uitstekend overweg met hun kattenvrienden in het asiel. Hoewel ze een beetje op hun hoede zijn in de buurt van honden, worden ze met de tijd en geduld warm. Roko en Koko zijn een team, maar ze hebben ook hun unieke persoonlijkheden. Ze lijken erg op elkaar en zijn visueel moeilijk van elkaar te onderscheiden. Degene met de twee gele poten is de kille, aandachttrekkende jongen die hunkert naar hoofd- en oorkrassen. Hij zal je misschien zelfs verrassen door als een papegaai op je arm te gaan zitten! Het broertje met één geel en één wit pootje is een schatje. Een paar maanden geleden had hij het moeilijk met een ooginfectie, en hoewel hij wat voorzichtig is, is hij niet agressief. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en zal je hart zeker doen smelten.

Beide broers zijn gecastreerd, gevaccineerd en uitgerust met microchips, waardoor hun veiligheid wordt gegarandeerd. Ze hebben hun vaccinatie tegen hondsdolheid gekregen, hebben een paspoort en zijn vrij van FIV/FELV. Regelmatige ontwormings- en ontvlooiingsbehandelingen houden ze gezond en gelukkig. Hoewel het geweldig zou zijn als Roko en Koko samen een thuis zouden vinden, zijn ze flexibel en kunnen ze ook individueel gedijen. Hun voornaamste wens is een liefdevol gezin en een warme schoot om te knuffelen.

Zowel Roko als Koko verlangen naar menselijke verbinding. Ze hebben een lange weg afgelegd na de moeilijke start die ze op straat hadden en zijn nu klaar om hun nieuwe gezin te overladen met liefde en genegenheid.

Wil je er één of allebei meenemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Roko en Koko in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Roko en Koko zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Roko en Koko in huis te nemen, maar wilt u hun toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Roko en Koko sponsoren door geld te doneren dat hun zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Roko en Koko hier sponsoren.