Romeo en Julia in Nederland

Romeo en Julia in Nederland

Romeo (rechtsonder) en Julia (linksboven) zijn twee enorm lieve jonge katjes van 1,5 en 1 jaar oud. Ze zijn gevonden in Roemenië en verblijven nu in Ter Apel, Nederland. 

Ze zijn speels, knuffelig en enorm aan elkaar gehecht. Ze doen echt alles samen. Samen eten, samen liggen, samen spelen en soms zelfs samen naar de kattenbak!

Ze zoeken samen een huisje. Ze zijn sociaal en kunnen wennen aan een hond of kinderen die met respect om kunnen gaan met dieren. Romeo en Julia zijn  volledig geënt, gechipt en gecastreerd/ gesteriliseerd. Romeo en Julia zoeken samen nog een eigen huisje.

Voor Romeo en Julia zoeken wij een huisje waar zij als binnenkatten mogen komen te wonen of een huisje waar zij niet uit de tuin, of van het balkon kan vallen of springen. Dit betekend dus dat het extra afgeschermd moet zijn met bijvoorbeeld een stevig kattennet.

Mogen deze twee vrienden voor het leven bij u komen wonen? Vul dan het pre adoptieformulier voor Romeo en Julia in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of over Romeo en Julia zelf? Stuur dan even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Het invulformulier voor Romeo en Julia:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true