Simba GERESERVEERD

Simba GERESERVEERD

Poes/kater: Kater

Leeftijd: Geboren ongeveer juli 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Simba werd door de moeder van onze rescuer gevonden toen ze nog heel erg klein was, onder een auto.
Inmiddels is Simba zo’n 3,5 halve maand oud (geboren ongeveer juli 2023). Simba is een heel sociaal en vriendelijk katertje. Zij is maatjes met hondje Bonnie en drinkt uit de watertank van de schildpad die daar ook in huis woont. Simba is zoals het een kitten betaamt een actief ventje.
Simba is op zoek naar zijn eigen huis en klaar om zijn koffertje te pakken en te vertrekken vanuit Macedonië.

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Simba in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Simba zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Simba in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Simba sponsoren door geld te doneren dat hem/haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Simba hier sponsoren.