Tara in Nederland

Tara in Nederland

Tara is een langharig lief meisje geboren in juli 2021 in Noord-Macedonië. Daar trof zij een rescuer die haar mee naar huis heeft genomen om Tara veiligheid te bieden. Tara bleek al snel helemaal op haar gemak en ook soortgenoten vindt ze fantastisch. 

Tara houdt niet echt van spelen, maar voor aandacht en knuffelen komt ze heel graag bij je. Wij plaatsen Tara uitsluitend in een situatie waar al een soortgenoot aanwezig is. Daar wordt ze erg gelukkig van. Tara zou bij rustige oudere kinderen geplaatst kunnen worden. Ze heeft de eigenschap om iets harder in je handen en vingers te willen bijten als blijk van haar liefde.

Tara is volledig geënt, gechipt en gesteriliseerd. Tara zoekt nog een eigen huisje. Voor Tara zoeken wij een huisje waar zij als binnenkat mag komen te wonen of een huisje waar zij niet uit de tuin, of van het balkon kan vallen of springen. Dit betekent dus dat het extra afgeschermd moet zijn met bijvoorbeeld een stevig kattennet.

Mag deze lieve  knuffelaar bij jou komen wonen?

Vul dan het pre adoptieformulier voor Tara in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of over Tara zelf? Stuur dan even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Het invulformulier voor Tara:

https://docs.google.com/forms/d/1cI2s4P0Hr35T5ReGN19xcTxzTWlSqM0BKpuGRGoasa8/viewform?edit_requested=true