Zigi GERESERVEERD

Zigi GERESERVEERD

Poes/kater: Kater

Leeftijd: Geboren ongeveer october 2023

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Verblijft in: Macedonië

Binnen/buitenkat: Binnenkat

Laat ons je voorstellen aan lieve kleine Zigi.

Zigi barst van de energie en genegenheid. Hij is geboren rond oktober 2023, is nu ongeveer 3,5 maand oud en heeft een behoorlijk reddingsverhaal te vertellen. Een vriendelijke buurman van onze redder Snezana beschermde hem tegen een aanval door een groep zwerfhonden. Nu, onder de hoede van Snezana in Macedonië, bloeit Zigi en is hij klaar om een ​​forever home te vinden.

Zigi is altijd in voor een spelletje of een klein avontuur. Zijn speelse geest belooft veel vreugde en gelach bij u thuis te brengen. Maar buiten het toneelstuk is Zigi een knuffelprofessional. Hij houdt van niets meer dan wat quality time met zijn menselijke vrienden.

Zigi verblijft voorlopig bij Snezana, is gemakkelijk in de omgang en kan goed overweg met andere jonge katten. Oudere katten zijn misschien een beetje overweldigd door zijn speelse energie. Hij deelt zijn ruimte ook graag met katvriendelijke honden, waardoor hij een veelzijdige en gemakkelijke aanvulling is voor elk huisdierhoudend huishouden.

Wil jij lieve Zigi in huis nemen? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Zigi in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Zigi zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Zigi in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Zigi sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielkatten, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door katten op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen kat in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Zigi hier sponsoren.