Gezocht: Hulp bij het maken van advertenties.

Stichting Dogs On A Journey zoekt versterking. Iets voor jou?

Vind jij het leuk om al je creativiteit te verwerken in woord en beeld om onze honden en katten een kans te geven op adoptie?
Ben jij een organisatie talent en ben jij in staat de dossiers up-to-date te houden?
Dan zoeken wij jou. Met het opstellen van advertenties help je honden uit Noord-Macedonië, Roemenië en Servië onder de aandacht te brengen.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:
* Contact onderhouden met de rescuers en de gastgezinnen;
* Verzamelen van beeld en informatie van de hond die geplaatst moet worden;
* Archivering van de informatie en het bijhouden van updates;
* Plaatsing van de advertenties op de website en Facebook.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een teamspeler ter aanvulling op een klein sympathiek team. We zullen nauw samenwerken, zijn gepassioneerd over honden (en katten) en we werken allemaal aan hetzelfde doel.
Omdat je met verschillende mensen werkt, zoals buitenlandse rescuers, collega’s van het Nederlandse team en opvanggezinnen zijn je communicatievaardigheden heel belangrijk. Je bent vriendelijk, direct, duidelijk en je bent bekend met de hondentaal.
Het beschrijven van de honden en het opslaan van informatie moet zorgvuldig gebeuren. Daarom is het belangrijk dat je secuur werkt, het overzicht kan bewaren en dat je stressbestendig bent.
Engels is voor jou a piece of cake.

Praktisch:
Dit gaat om vrijwilligerswerk en is dus geen betaalde functie. Het is werk wat vanuit huis gedaan kan worden.
De hoeveelheid werk varieert en zal in overleg met onze andere advertentiemakers worden verdeeld.

Contact:
Indien je jezelf herkent in deze vacature, willen we je vragen om een mail te sturen met daarin je motivatie en eventuele ervaring naar dogsoaj@gmail.com


Voor meer informatie en vacatures ga je naar:
www.dogsonajourney.com

Kom en steun ons team!

Overige vrijwilligerstaken:

  • Huisbezoeken

Wij merken dat we in ons team best wat aanvulling kunnen gebruiken voor het doen van (fysieke of digitale) huisbezoeken. Heb je die ervaring en vind je het leuk? Super, dan komen we graag met je in contact. Heb die ervaring niet? Geen probleem, dan begeleiden we je graag.

  • Facebook

Ben jij een echte ‘Facebooker’ en vind je het niet vervelend om tussen alle bedrijven door op een gestructureerde wijze onze berichten van onze honden en katten delen in de daarvoor bestemde groepen? Dan kan ons lieve promotieteam jouw hulp goed gebruiken.

Wat hebben wij te bieden? Wij zijn een bijzonder gepassioneerd team van vrijwilligers, met allemaal ontzettend verschillende karakters, maar dat werkt kennelijk heel goed. Wij hebben het gezellig en kunnen lief en leed in deze wereld goed met elkaar delen. Staan altijd voor elkaar klaar, geven elkaar graag een schouderklop en voelen ons door het team gesteund. Als team gaan we op een respectvolle manier met elkaar om, proberen van elkaar te leren en hebben als gezamenlijk doel de honden en katten aan een veilig en liefdevol thuis te helpen. Sta jij ook op deze manier in het leven en help je ons graag mee? Stuur dan een kort bericht per dm of per mail (info@dogsonajourney.com) met een motivatie. We kijken uit naar je bericht!