Achil

Achil

▪️ Reu/Teef: Reu

▪️ Leeftijd: Nu ongeveer 1 jaar (geboren ongeveer halverwege 2023)

▪️ Sociaal met honden: Ja

▪️ Sociaal met katten: Ja

▪️ Formaat: Middelmaat 17 kg en 55 cm

▪️ Verblijft in: Noord-Macedonië

Achil werd als pup op straat gevonden, ook hij moest worden behandeld voor parvo. Zijn broertjes en zusjes overleefden het niet, maar lieve Achil had meer geluk.

Achil is geboren ongeveer halverwege 2023 en zit dus al enige tijd in de shelter van onze rescuer. Hij is sociaal met andere honden en ook met de katten (zoals u op de filmpjes kunt zien) gaat het erg goed.

Al met al is het een lieve hond, die absoluut iets beters verdient dan een leven achter tralies. Wij hopen snel iemand te vinden die hem net zo prachtig vindt al wij en hem een warm mandje wil geven.

Bent u dit?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Achil in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Achil zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Achil in huis te nemen, maar wilt u hem toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Achil sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Achil hier sponsoren.