Ahil

Ahil

Reu/Teef: Reu

Leeftijd: 3 maanden (geboren ongeveer begin juni)

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Uitgegroeid naar verwachting een middelmaat

Verblijft in: Macedonië

Mag ik bij jou?

Ahil werd gevonden met zijn zusje Athena, zij waren toen nog zo klein dat ze nog met een fles gevoed moesten worden. Deze 2 schatjes hebben dus de nodige aandacht en tijd nodig gehad van onze rescuer. Inmiddels is hij opgegroeid tot een leuke, lieve en sociale pup. Over een paar weken is Ahil klaar om te reizen en daarom gaan we ook voor hem aan de slag.

Ahil gaat goed om met andere honden en is ook sociaal naar de katten in de shelter. Ahil is een sociaal en niet angstig pupje. Hij is geboren ongeveer begin juni. Ahil verblijft nog in Macedonië, maar pakt graag zijn koffertje om richting NL of BE te vertrekken.
Naar verwachting groeit hij uit tot een middelmaatje.

Wilt u een aanvraag doen voor Ahil?

Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Ahil in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Ahil zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Bent u niet in de gelegenheid om Ahil in huis te nemen, maar wilt u hem/haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Ahil sponsoren door geld te doneren dat hem zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben. Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Ahil hier sponsoren.

Invulformulier voor Ahil:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit