Alenka

Alenka

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geschat 2 jaar

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Ja

Formaat: Klein tot middel, 38 cm, 15 kg

Een gemeente-asiel in Roemenië is niet de meest geschikte plek voor een hond, vooral als het om kleine(re) hondjes gaat. Gelukkig is Alenka door onze rescuer Gabriela meegenomen naar haar privéshelter. Hier deelt ze een kennel met een paar andere kleine hondjes. Rex was er daar ook 1 van, maar hij is inmiddels bij een opvanger in Nederland.

Alenka is een meisje van zo’n 38 centimeter. Ze weegt rond de 15 kilo, iets aan de zware kant voor haar formaat. Ze is wel speels met haar geschatte leeftijd van 2 jaar. Dus iemand die lekker met haar wil gaan spelen en wandelen, zal haar zeker goed doen.

Dit vriendelijke hondje doet het ook prima met andere honden en met katten. Ze is gecastreerd, dus helemaal klaar om haar koffertje te pakken om naar Nederland of België te komen.

Heeft u liefde, tijd en een warme mand voor lieve Alenka? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul dan vervolgens het pre adoptieformulier voor Alenka in via de link hieronder. Heeft u nog vragen over de procedure of Alenka zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com.

Invulformulier voor Alenka:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit