Alex

Alex

Reu/Teef: Teef

Leeftijd: Ongeveer 5 maanden

Sociaal met honden: Ja

Sociaal met katten: Nee

Formaat: Middelgroot

Verblijft in: Macedonië

Dit charmante meisje is nog maar 5 maanden oud en breekt al harten in het privé opvangcentrum van onze redder Elena in Macedonië. De verwachting is dat Alex zal uitgroeien tot een middelgrote hond.

Alex is een echte lieverd die dol is op mensen. Ze verlangt naar knuffels en aandacht, waardoor ze de perfecte metgezel is voor iedereen die op zoek is naar een liefdevolle en aanhankelijke harige vriend.

Onlangs voegde Alex zich bij haar mede-hondenvrienden nadat ze al haar vaccinaties had ontvangen en haar quarantaineperiode had voltooid. Ze integreerde naadloos met haar nieuwe vrienden en is blij en speels in de buurt van hen.

Hoewel Alex nog niet is gesteriliseerd, is ze op de hoogte van de vaccinaties en is ze gezond en welvarend. Ze wacht met spanning om deel uit te maken van een liefdevol gezin dat haar zal helpen verder te groeien en te bloeien tot een gelukkige volwassen hond, klaar om de wereld te veroveren. Wil jij Alex de toekomst geven die ze verdient? Lees dan eerst even ons document ‘informatie adoptieprocedure’ en vul vervolgens het pre adoptieformulier voor Alex in via de link hieronder in. Heeft u nog vragen over de procedure of Alex zelf? Stuur dan ook even een mail naar dogsoaj@gmail.com. 

Bent u niet in de gelegenheid om Alex in huis te nemen, maar wilt u haar toch steunen? U kunt ‘op afstand adopteren’ en Alex sponsoren door geld te doneren dat haar zal helpen een gezonde en veilige toekomst te hebben.Wat is ‘adoptie op afstand’? Adoptie op afstand is een daad van liefde. Adoptie op afstand verbetert het dagelijks leven van asielhonden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om waardig op te groeien in hun eigen omgeving en hen op de lange termijn te helpen voordat ze geadopteerd worden in een liefdevol huis. Door honden op afstand te sponsoren, hoeft u zelf geen hond in huis te nemen maar zorgt u ervoor dat hun redders middelen hebben voor voedsel, zorg en medische rekeningen. U kunt Alex hier sponsoren.

Invulformulier:

https://docs.google.com/forms/d/1Xb9jWXTTL-ulXoyc-thRAaAdEJtMtYl_VQ8CA4F939g/edit